divendres, 10 de juny del 2016

12. LES BENAURANCES: UN CAMÍ DE FELICITAT



La nostra societat parla molt sovint de felicitat i benestar. En parla, sovint, a través dels mitjans de comunicació però el seu ideal de felicitat probablement no és el més adequat. El camí de la felicitat que proposa Jesús el podem trobar resumit en les benaurances. Les benaurances descriuen les característiques d eles persones que són considerades beneïdes per Déu.

  • ADRIÀ:
  • NÉSTOR: Per mi la felicitat és un sentiment, un sentiment que es té quan estàs bé amb el teu entorn. La felicitat no és sempre a base de regals, objectes... sinó que la millor felicitat és quan estàs amb aquelles persones que realment vols estar. No és difícil ser feliç, però sempre tentem per escollir havans els objectes o regals que els pares o amics que son amb qui realment som feliços de vritat.
  • POL: Crec que la felicitat perpètua mai s'arriba a aconseguir perquè perquè necessites un context constant. O sigui seràs feliç durant un temps però aquesta felicitat és limitada ja que per ser feliç necessites unes bones condicions al teu voltant que no duraran per sempre.
  • JAWAD: Per a mi la felicitat és un estat on s'està quant et sents bé ja sigui per haver fet una acció com per si ha passat una fet que t'ha emocionat . Tot i que molta gent busca la felicitat jo crec que es pot trobar en les coses més simples que existeixen . Tot i això,ser feliç per un període de temps no vol dir ser-ho durant tota la vida perquè l'ésser huma té sentiments i aquests poden predeterminar si s'està feliç o no durant un període .

Feliços els pobres: d’ells és el regne de Déu



Feliços els que ploren: Déu els consolarà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada