divendres, 27 de maig del 2016

11. VOLEM SER FELIÇOS

“La nostra societat parla molt sovint de felicitat i benestar. En parla, sovint, a través dels mitjans de comunicació.”

El missatge d'aquest anunci és que tant sent home o dona sempre hi ha algú o alguna cosa que et fa feliç, en aquest cas el què ens vol transmetre l'anunci és que amb la cerveza Heieneken seràs feliç i estaràs be amb els teus amics. 


En aquest anunci veiem un home gran disposat a viure la vida amb energia tot i els seus cent-dos anys. Trovem una dona que està apunt de tindre un fill i l'home gran deixa apart la seva edad, els diners que costa viatjar i senvà a veure el nadó. Aquest home només es queixa d'una cosa de la vida, de que és massa curta. El missatge que ens vol transmetre l'anunci és que tot i que costi fer les coses has de fer tot el possible per ser feliç i no parar mai.  



Aquest video tracta d'un nen que diu que s'ha fet gran i que és hora de parlar amb el seu pare, el nen comença a dir-li  coses coses amb el seu pare sobre que ha canviat, que ja s'ha fet gran amb l'escussa de volguer-li dir que s'ha fet de l'Athlètic, i no perquè ell sigui de l'athlètic sinó perquè hi ha una nena que li agrada que si qu és de l'Athlètic.




En aquest anunci veien molts nens que estan preparant la carta als reis mags. Només que demanen regals, depsrés els hi diuen que faguin una carta amb els seus pares, els pares en veure la carta que els hi han fet els seus fills veuen que tenen raó, que han de passar més temps amb ells, que han de fer més coses junts... Finalment els nens han de triar una sola carta, si enviar la dels reis mags o la dels seus pares, tots trien la dels pares perquè prefereixen ser feliços juntament amb els seus pares que no pas les joguines. 


En aquest anunci veiem un exèrcit, un exèrcit que està en guerra. És nadal, veiem que un exèrcit esta cantant una nadala, de sobte un soldat surt del seu refugui amb els braços enlairats demanan que no disparin, de sobte surtes els dos exèrcits dels refugis i s'apropen un amb laltre. Enlloc de començà una guerra comencen a jugar a futbol els dos exèrcits junts, perquè es donen compte de que és millor ser feliç enlloc de començà una guerra i que probablament acavin morts. Respresneta que l'esperit del nadal els fa ajunatr-se enlloc de provocar una guerra.


“En el món actual hi ha persones, i entitats, que no comparteixen l’ideal de felicitat que ens mostren els mitjans de comunicació”.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada