divendres, 19 de febrer del 2016

7. UN MÓN MAL REPARTIT



Un món mal repartit

"Cada temps té els seus problemes i els seus temes. És important que puguem observar els nostres problemes per poder veure què diria Jesús. Segurament si fem una ullada al món, més enllà dels nostres problemes individuals i particulars en podem destacar un: la pobresa."

Ténen relació els següents termes amb la pobresa?

Immigració
Normalment la gent pobre intenta anar a països més desenvolupats o amb més feina per sortir de la pobresa
Desigualtat
Hi ha molta gent que no tracta igual a una persona pobre com a una rica .
Accés aigua potable
Normalment els pobres i els països pobres en general no tenen accés a aigua potable , també sol ser per les situacions geogràfiques i en el poc interés que tenen la gent poderosa per fer estructures per permetre que arribi aigua potable en un lloc
Manca educació
La pobresa també pot estar associada a la manca d'educació generalment per casos econòmics . També va relacionat a que els infants prefereixen treballar i aconseguir beneficis abans que estudiar.
Treball infantil
Ja que els nens pateixen una manca d'educació han de treballar per aconseguir beneficis i poder sobreviure. 


El país Catalunya: Una persona amb estudis i que treballa ha de dormir al caixer perquè no es permet un habitatge.
El país España: Nosaltres, molts cops, no medim bé la pobresa que es viu a Amèrica llatina i que a vegades pot arribar a ser pitjor que la que es viu a Àfrica central.
La Vanguardia: En aquesta notícia fàcilment podem que a més de la pobresa que augmenta en els paísos subdesenvolupats aquí a Espanya també hi ha un alt risc de pobresa.



Arciprensa: Això ens fa reflexionar-nos que una petita ferida , que és fàcilment curable aquí allà és un risc de gravetat fins al punt de la mort.


El punt Avui :La pobresa no només afecta els adults sinó que també als més petits de casa, i que si l'estat vol podria ajudar a tots aquests infants.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada